Do You Want a Tracker+?

Thanks, completely missed that post at top of wish forum.

1 Like

Kocham was !!! Zrobiliście dokładnie tak jak mówiłem na początku a nawet dodaliście te syntezatory !!! Jesteście MEGA !!! elektronauci mają teraz naprawde groźnego przeciwnika i to w niższej cenie !!! super do boju Polska !!! jestem z was mega dumny (jestem też najebany) :wink:

3 Likes

Tracker30000000000 take my money. :rofl::heart:

1 Like

to jak już jest ten tracker … i są osobne ścieżki midi i sosbne do syntezatrów to moze wart zrobić steal voice …chodzi mi o opcje z impulse trackera gdzie na jednej sciezce instrument mogl wybrzmiewac dzlużej niż nastęny … i nutka miala release dopiero jak dostala info ze ma tak zrobic lub jak weszla nastepna nutka wstawiona na tym tracku. w tedy wyzwalal sie release z sampla … dziekie temy na amidze ppc mogłem grac wiecej sciezek niz to bylo zaplanowane … podpatrzcie impulse trackera

dziekie temu co zrobiliście za pomocą jednego korga wavestate jestem w stanie robić coś takiego, dlatego tak naciskałem na to midi … tylko muszę sobie uzbierać na tego trackera+ ale take my money …
https://1drv.ms/f/s!AhaZgfYoOq1PpdZ93jwi7KNHSsJfKQ?e=fv8ZMW

a jeszcze masz 8 ściezek sampli na ktorych mozesz dograc bass perkusje i inne rzeczy zajebistą robote zrobiliście !!!

1 Like